MENIU

Timp de 10 ani a primit 1.000 de mesaje în care era hărțuită sexual. Decizia radicală a femeii

După 10 ani în care o tânără violonistă din Los Angeles a fost hărțuită pe Internet pentru modul în care arată, artista a luat o decizie radicală.

Mia Matsumiya a dezvăluit coșmarul prin care trece din cauza aspectului ei fizic. În ultimii 10 ani, ea a primit peste 1.000 de mesaje obscene dn partea mai multor bărbați. Acum, ea a decis să publice toate aceste jigniri pe un cont de Instagram.

“Faptul ca sunt asiatica, am 1.3 metri inaltime si sunt muzician, pare ca a fost o combinatie ingrozitoare, totul a devenit un cosmar pentru mine. Se pare ca am atras persoane cu un comportament anormal, barbati perversi si nebuni. Numarul de mesaje oribile pe care le-am primit de la barbati este alarmant. Aproape toata viata m-am lovit de acest fetis pentru asiatice si am primit foarte multe comentarii sexuale atunci cand nu era cazul. Unii chiar mi-au trimis amenintari cu moartea sau ma amenintau ca ma violeaza daca dau de mine. Este inacceptabil sa te comporti asa cu o persoana, m-am saturat sa accept acest comportament oribil” a spus femeia pentru Huffington Post.