MENIU

TEST de personalitate: Cum îţi dai seama de firea unei femei. Detaliul care spune totul despre ea

În culori aprinse sau în nuanţe delicate, rujul este produsul cosmetic nelipsit din poşeta fiecărei femei. Te-ai gândit însă, că el poate spune multe despre personalitatea ta? Iată cum trebuie să "descifrezi" asta!

Tot ce trebuie să faci este să priveşti forma pe care rujul tău o capătă după ce l-ai folosit mai multă vreme, apoi să o asociezi cu una dintre imaginile de mai sus. Este mai rotunjit sau mai turtit într-o parte? Citeşte explicaţiile pentru fiecare caz în parte:

1. Personalitatea ta "polarizează": cei din jur fie te adoră, fie te displac total. Asta nu te deranjează însă, căci te simţi foarte mândră să-ţi exprimi opiniile puternice în faţa oricui. Pe de altă parte, atunci când o persoană dragă are nevoie de ajutor, eşti prima care îi întinde mâna.

2. Când erai copil, întotdeauna te simţeai inconfortabil să încalci regulile. CHiar şi acum te temi să nu-i dezamăgeşti pe cei din jur sau să nu răneşti sentimentele cuiva. Această empatie te face să fii o persoană extrem de îndrăgită de ceilalţi şi apreciată pentru spiritul tău.

3. Eşti genul de persoană care ar face aproape orice pentru a-şi atinge scopurile. Cel mai tare te enervează lucrurile făcute pe jumătate. Curiozitatea ta nu are margini şi niciodată nu te sfieşi să pui întrebări sau să-ţi asumi riscuri.

4. Ai o personalitate carismatică şi eşti ambiţioasă. Dintotdeauna ţi-a plăcut să preiei frâiele şi mai mereu eşti în centrul atenţiei. Chiar dacă uneori determinarea ta îi enervează pe ceilalţi, cert este că atunci când te implici în ceva, totul merge strună.

5. Sufrageria este locul tău preferat din casă - asta pentru că îţi place ca acolo să-i aduni pe cei dragi ţie. Cel mai important lucru pentru tine este să ai grijă de familia ta şi de prieteni. Ai şi o latură artistică foarte dezvoltată, muzica, pictura sau confecţionarea obiectelor hand-made bucurându-ţi sufletul în mod special.

Sursa: harpersbazaar.com