MENIU

Test de atenție uimitor: poți găsi peștișorul ascuns? Doar cei cu o vedere ageră reușesc

Test de atenție uimitor: poți găsi peștișorul ascuns? Doar cei cu o vedere ageră reușesc/ Captură foto

În imaginea prezentată mai jos, poți vedea doi pinguini simpatici care se relaxează pe plajă. Decorul nu este foarte aglomerat, nefiind întâlnite foarte multe elemente, cum este în cazul anumitor iluzii optice. Dar, află că în imaginea de mai jos se ascunde un peștișor. Îl poți găsi în doar 7 secunde? Doar cei cu vedere ageră reușesc să găsească peștișorul, respectând limita de timp.

O iluzie optică este un fenomen vizual care constă în faptul că ceea ce putem vedea la o primă vedere, nu corespunde cu ceea ce este în realitate. Aceste iluzii apar atunci când creierul interpretează datele și informațiile vizuale într-un mod eronat, neexistând potrivire cu imaginea din realitate, informează news.rojgarlive.com. Astfel că, deși, în imaginea de mai sus, aparent nu vezi niciun peștișor, acesta este un element integrat în desen.

În cazul în care ai reușit să găsești peștișorul, respectând limita de 7 secunde, înseamnă că ai o vedere ageră și o atenție excelentă. Felicitări!

Dacă nu ai zărit încă peștișorul, nu te descuraja, încearcă să te uiți cu atenție în apă, un indiciu important se poate ascunde acolo.

Sursă text & foto: Click!Sănătate  

Mai multe articole despre:
test test atentie atentie iluzie optica test iq pestisor