MENIU

Telenovelă în stil newyorkez. N-au ajuns nici la divorț,dar se luptă prin tribunale. Motivul e hilar

Un cuplu din high-life-ul newyorkez și-a anulat nunta evaluată la 350.000 de dolari, după ce familiile lor s-au luat la bătaie chiar în timpul repetițiilor pentru ceremonie. După incident, familia miresei a dat în judecată familia mirelui pentru a-și recupera cheltuielile, anunță publicația New York Post.

Amy Bzura și Brad Moss ar fi trebuit să fie deja în luna de miere, dacă nu ar fi intervenit o ceartă monstruoasă între rudele lor. Cei doi nu au putut trece peste neînțelegerea acestora și s-au despărțit.

Problema a izbucnit atunci când fratele miresei a vrut sățină o cuvântare la o cină, fapt care l-a enervat pe tatăl mirelui. Totul a escaladat într-o bătaie între cei doi, în care a intervenit și fratele mirelui.

Se pare că diferendul mocnea de mult timp, deoarece tatăl mirelui, Rober Moss, a amenințat că, dacă fiul să se va căsători cu Amy, într-un final, îl va scoate pe Brad din testament. Mirele a preferat să-și asculte părintele, fapt care a însemnat destrămarea definitivă a relației dintre el și Amy.

Tatăl miresei a acționat familia Moss în judecată, cerând să i se returneze suma investită în eveniment. Bruce Bzura a declarat că familia iubitului fiicei lui nu a acoperit decât 90,000 de dolari din costurile totale și se simte „tras pe sfoară” de aceștia și de invitații lor, care nu au investit nimic.

Acesta este al doilea proces survenit în urma anulării nunții. Înainte de acțiunea lui Bzura, fostul logodnic a dat-o în judecată pe cea cu care se pregătea să rămână tot restul vieții, cerându-i contravaloarea inelului de logodnă. Inelul a costat, nici mai mult, nici mai puțin, 125,000 de dolari.