MENIU

Tânăra de 36 de ani care s-a căsătorit cu ea însăși. După un an s-a ajuns la divorț

Suellen Carey, o influenceriță din Londra, a stârnit atenția internațională anul trecut când a decis să se căsătorească cu ea însăși într-o ceremonie „sologamică”. După un an de căsnicie, Carey a ales să divorțeze, recunoscând că această experiență nu a fost așa cum se aștepta.

Motivul din spatele divorțului după un an de căsnicie

În ciuda eforturilor de a face această căsnicie funcțională, inclusiv participarea la sesiuni de terapie de cuplu în care era singură, Suellen Carey a ajuns la concluzia că relația cu sine nu va avea succes. Deși inițial entuziasmată de conceptul său unic, Carey a descoperit că s-a simțit mai singură decât anticipase.

Într-un interviu recent, Carey a discutat despre dificultățile întâmpinate în relația sa cu sine, subliniind că presiunea de a fi perfectă a fost extrem de epuizantă. „Am realizat că, în ciuda dorinței mele de a face să funcționeze această căsnicie, am ajuns să mă simt izolată și copleșită,” a declarat ea.

Cu toate acestea, tânăra vede această experiență ca pe o oportunitate de învățare și creștere personală. Ea consideră că divorțul a pregătit-o pentru noi perspective și șanse, inclusiv posibilitatea de a găsi un partener în viitor. 

Suellen Carey își exprimă acum dorința de a deschide ușa către noi oportunități, având încredere că lecțiile învățate în timpul căsniciei cu sine îi vor fi de folos în viitor.