MENIU

Stătea în maşină şi fuma alături de câţiva prieteni. Ce a păţit adolescentul apoi e de necrezut

Un adolescent în vârstă de 17 ani din Fresno, California, a ajuns la spital după ce ţigara electronică i-a explodat în faţă.

Daniel McClelland se afla în maşina unui prieten când s-a petrecut totul. Băiatul fuma dintr-o ţigară electronică, dar la un moment dat aceasta a explodat, rănindu-l în zona feţei. Tânărul a început să sângereze abundent, aşa că a fugit acasă, unde mama lui a sunat la Ambulanţă.

La spital, medicii au constatat că, în urma exploziei, Daniel îşi pierduse doi dinţi din faţă, iar limba îi fusese pur şi simplu găurită. Mai mult, din cauza rănilor, adolescentul nu putea respira singur, scrie The Mirror.

"Stăteam în maşina surorii iubitei mele, ascultam muzică, râdeam şi ne prosteam aşa cum facem de obicei, apoi am auzit un sunet ca un foc de armă. Când am privit în sus, am văzut scântei, am ieşit cu toţii imediat din maşină, urechile îmi ţiuiau, apoi mi-am dat seama că Daniel este rănit", a povestit unul dintre prietenii băiatului.

Acum, tânărul se află internat într-o secţie de Arşi, unde primeşte îngrijiri medicale specializate. El a postat totuşi pe contul personal de Facebook un mesaj emoţionant.

"Îmi vin lacrimi în ochi când mă gândesc la ce s-a întâmplat, dar mai ales când vâd câtă lume îmi este alături şi mă sprijină. Viaţa este un lucru foarte preţions şi sunt mai mult decât recunoscător că încă sunt în viaţă. Îi mulţumesc fiecărei persoane care a făcut ceva pentru a mă ajuta în procesul de recuperare. Sunteţi cu toţii nişte minuni în viaţa mea, vă rog să vă rugaţi în continuare pentru mine şi vă promit că nu voi renunţa la luptă până când nu voi fi din nou sănătos aşa cum eram înainte", a scris el pe reţeaua de socializare.