MENIU

Starea de sănătate a lui Bruce Wills se deteriorează "foarte rapid". Nu mai poate purta o conversație

Bruce Willis (Profimedia)

Starea de sănătate a actorului american Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, se deteriorează „foarte rapid", anunță mai multe media internaționale, în special spaniole precum Emol și Marca. Starul din "Die Hard" suferă de demență frontotemporală, după cum a anunțat, oficial, chiar familia lui Willis.

Porivit unor surse apropiate familiei, Bruce Willis abia mai poate purta o conversație și cu atât mai greu mai este să citească și să scrie. În plus, mai relatează sursele, nu și-ar mai recunoaște propria mamă, iar starea de degradare îl face să aibă și un comportament agresiv.

 

Din păcate, boala cu care a fost diagnostic actorului este una degenerativă și practic nu are leac, tot ce își dorește familia pentru el este să ducă „o viață demnă”.

 

Demență frontotemporală, boala cu care a fost diagnostic celebrul actor Bruce Willis, este una dintre cele mai frecvente forme de demență la persoane care nu au împlinit încă 60 de ani. Anual sunt raportate circa 1 milion de noi cazuri la nivel mondial și, din păcate, ca la orice boală degenerativă, distrugerile sunt ireversibile.

 
Mai multe articole despre:
bruce willis alzheimer vedeta actor die hard