MENIU

Simona Sensual, apetisantă pe patul de masaj. Cum se menține în formă, fără grăsime sau celulită

Nume sonor în showbizul românesc, Simona Sensual se menţine într-o formă excelentă, la 32 de ani aratând impecabil, îmbinând frumuseţea trăsăturilor native cu un corp de invidiat. VIDEO

Vedeta face sport zilnic, dar apelează şi la tehnici de menţinere a unei forme fizice de invidiat, precum masajul cu aparatură de specialitate. La Centrul de Estetică Hipocrat, Simona Sensual a început un protocol împotriva celulitei cu ajutorul dispozitivul Starvac, ale cărui rezultate au fost vizibile de la primele ședințe.

"Am fost uimită când am descoperit cât de repede celulita se micșorează cu ajutorul acestui tratament. Eu sunt o fire pofticioasă, mănânc cartofi prăjiți sau dulciuri de fiecare dată când am poftă, și pentru asta trebuie să am grijă cu celulita. Fac sport și tratamente de remodelare corporală. Vreau să fiu mulțumită de mine atunci când mă uit în oglindă pentru că în felul ăsta transmit o stare de bine și partenerului meu de viață", a spus Simona Sensual fără a preciza cine este noul ei iubit.

 

Starvac este un aparat care utilizează o procedură ce are la bază masajul vacumatic endodermic, ce este considerat la momentul actual, o metodă eficientă de tratament cu rezultate reale şi de durată împotriva celulitei. Simona este foarte mulţumită de efectete tratamentului şi va continua să utilizeze acest dispozitiv de întreţinere corporală, de la Centrul de Estetică din zona Pantelimon.

Mai multe articole despre:
Simona Senzual Hipocrat