MENIU

Şi-a lăsat maşina într-o parcare cu plată, dar a uitat să achite. Ce s-a întâmplat e neașteptat

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o surpriză impresionantă din partea unor străini.

Zilele trecute, Katie Callaway a ieşit la plimbare în parc împreună cu fiul ei cel mic. Pentru că băieţelul a început să plângă pe drum, femeia a parcat în grabă, într-o parcare cu plată, dar a uitat să achite taxa de 2 lire.

Mai târziu, când s-a întors la autoturism, Katie a avut o surpriză: pe parbriz era lipit un bilet al cărui mesaj a impresionat-o profund, scrie Daily Mail.

"Crăciun fericit! Administratorul parcării voia să-ţi lase o amendă, aşa că am plătit noi biletul de parcare pentru tine", scria pe bucata de hârtie.

În speranaţa că va putea afla cine a făcut frumosul gest, englezoaica a fotografiat bileţelul şi a postat imaginea pe Facebook.

"Nici nu ştii cât de mult m-a ajutat asta. Partenerul meu a fost recent concediat, aşa că acum suntem nevoiţi să ne întreţinem pe noi şi pe cei doi copii din banii pe care eu îi câştig lucrând part-time. Vreau să îţi mulţumesc, oricine ai fi tu. Ne-ai salvat de cheltuirea unor bani, ceea ce chiar nu ne permitem în această perioadă", a explicat ea.

Postarea lui Katie a fost redistribuită de atât de multe ori încât, după doar câteva ore, a ajuns la autoarele faptei bune. Este vorba despre o femeie şi fiica ei, cărora englezoaica le-a mulţumit apoi personal.