MENIU

Sfatul unei amante: cum îţi dai seama că are pe cineva

Un expert în domeniul relaţiilor extraconjugale îţi explică exact care sunt semnele care trădează că bărbatul pe care ai pus ochii are deja pe cineva.

JeanMarie s-a înscris în SeekingArrangement după ce a fost înşelată de fostul soţ, astfel că femeia cunoaşte detaliile care îi dau de gol pe partenerii din ambele tabere.

Principalul semn că partenerul are pe altcineva este telefonul. Orice modificare în ceea ce priveşte frecvenţa şi modul de utilizare a telefonului trebuie analizată în profunzime. Dacă îşi verifică telefonul mai des, ascunde ecranul telefonului sau îl blochează deşi înainte nu făcea acest lucru, s-ar putea ca partenerul să aibă pe altcineva.

"O altă metodă pe care îmi place să o pun în aplicare este folosind un profil de Instagram sau Facebook, cu ajutorul căreia mă prefac că sunt o anume persoană de sex feminin şi văd dacă şi în ce fel îmi răspunde. Asigură-te că fotografia de profil e sexy. Cel mai bine apelezi la ajutorul unei prietene şi să te foloseşti de imaginile ei, pentru a nu avea probleme." sursa

Mai multe articole despre:
sfat cuplu amantă