MENIU

Sexting: regulile jocului

Regulile sexting-ului

E foarte la moda, dar nu asta e motivul principal pentru care sa-l incerci. Fie ca esti aventuroasa si iti place sa flirtezi, fie te afli intr-o relatie la distanta, iti doresti sa retrezesti pasiunea in casnicie sau pur si simplu sa-i mentii lui interesul viu pana la urmatoarea intalnire, sexting-ul e un mod grozav de a-ti explora latura erotica si jucausa. Asta daca il faci cu cap (si ai o imaginatie bogata).

Ce inseamna, concret, sa faci sexting? Pentru cei care nu stiu inca (desi ma indoiesc ca mai sunt multi), presupune sa-i trimiti partenerului mesaje incitante, erotice, insotite (sau nu) de poze pe masura – evident, cu tine insati. Daca te intrebi cine ar face asta, afla ca sexting-ul nu e doar practicat, ci chiar destul de raspandit: statisticile arata ca 28,2% dintre tinerii cu varste intre 18 si 24 de ani trimit si primesc mesaje si poze cu caracter sexual. (Nu e de mirare, avand in vedere ca intalnirile romantice se desfasoara astazi mai mult in spatiul virtual decat offline.)

Sigur, asta nu inseamna ca sexting-ul e un apanaj al adolescentilor intarziati si ca nu se cade sa-i trimiti mesaje „deocheate” sotului. Ba chiar se cade, si ar fi de preferat sa faci acest lucru: sexting-ul se incadreaza perfect intr-o relatie sanatoasa si fericita.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.


Mai multe articole despre:
sex sexualitate Sexting reguli sexting