MENIU

Şerban Huidu, LOVEŞTE DUR în Adrian Sârbu

<p>Şerban Huidu</p>

După plecarea din PRO, multe dintre vedetele descoperite şi crescute ca imagine de Adrian Sârbu, au dat mai mult ca sigură reîntoarcerea acestuia în televiziune.

Acest lucru pare să îl amuze pe omul de televiziune Şerban Huidu care priveşte destul de sceptic asupra vreunei reveniri spectaculoase. Mai mult, acesta a mărturisit, în exclusivitate pentru ziarulring.ro, părerea pe care o are asupra întregului haos lansat odată cu plecarea lui Sârbu din PRO: "Toată situaţia poate fi concretizată aşa. Până să plece Adrian Sârbu, Pro TV pierdea, în fiecare lună, 4 milioane de euro! Ultimul an de zile, fără el, a adus trustului un profit de 150 de milioane de euro! Păi lucrurile sunt clare atunci, nu?", a declarat acesta.

Într-o postare pe o reţea de socializare, Şerban Huidu a mai făcut câteva precizări pe acest subiect: "Ai uitat când a mers la DNA pentru matrapazlâcuri legate de Media Pro? Şi-a însuşit o telefiziune făcută de americani! I-a păcălit pe americani 20 de ani că s-ar pricepe- în realitate a fost un pârlit care zbiera!", a scris acesta.

Mai multe articole despre:
Pro Tv Şerban Huidu Adrian Sârbu Mediapro