MENIU

Semnele MORȚII apar cu câteva luni înainte. Teoria controversată a unei asistente medicale - VIDEO

Chiar dacă nimeni nu poate prezice cu precizie momentul morții, o asistentă care a fost martoră la multe decese susține că o serie de semne insesizabile cuiva lipsit de experiență indică apropierea finalului chiar și cu câteva luni înainte. Cadrul medical a devenit foarte popular pe rețelele de socializare prin videoclipurile în care încearcă să-i facă pe oameni să înțeleagă și să fie pregătiți pentru ultimele clipe ale lor sau ale celor dragi.

După mulți ani de experiență ca asistentă de îngrijiri paliative, Julie McFadden crede că toți ne-am putea împăca mai ușor cu moartea dacă am conștientiza ce se întâmplă.

Într-unul dintre videoclipurile sale pe TikTok, cadrul medical a dezvăluit că tinde să existe câteva indicii care sugerează că un pacient din spitale se apropie de sfârșitul vieții, scrie LadBible.

Simptomele apar treptat, cu jumătate de an, trei luni, o lună și câteva săptămâni înainte ca cineva să moară.

Între primele simptome, cele care se manifestă cu circa o jumătate de an în cazul persoanelor care mor din cauze naturală, se află izolarea de restul lumii, prelungirea perioadelor de somnolență, în paralel cu scăderea nevoii de alimentare și hidratare.

Din același motiv, se va reduce mobilitatea, aceasta fiind motivată doar de nevoi fiziologice. „De obicei, cu aproximativ o lună înainte de moarte, oamenii încep să viseze sau chiar "să vadă" rude și prieteni care au dispărut, chiar și animale de companie.

Asistenta a insistat asupra faptului că demersul ei urmărește să-i pregătească pe toți pentru ca momentul despărțirii de cineva drag să fie cât mai ușor de suportat și de înțeles. Mulți dintre urmăritori au relatat că s-au confruntat cu astfel de situații și că, în linii mari, lucrurile chiar așa s-au petrecut.

 

 

Mai multe articole despre:
semnele mortii 6 luni muribund deces