MENIU

Secretul persoanelor cu ochii verzi - Puțină lume știe

Ochi verzi

Ultimele studii au descoperit lucruri destul de interesante despre persoanele care au ochii verzi. 

Ochii verzi sunt aproape unici și numai 2% din populaţia Romaniei are această culoare irezistibilă a ochilor.

Mulți nu știu faptul că nuanţă ochilor este în strânsă legătură cu cantitatea de melanină pe care organismul o posedă. Așadar, un nivel ridicat de melanină conduce la o culoare mai închisă a ochilor. Având in vedere acest aspect, cam acesta ar fi motivul pentru care persoanele cu ochi verzi au mai puţină melanină în organism.

Dat fiind faptul că aceasta culoare rară a ochilor se întâlnește tot mai rar, au început să apară o mulţime de informații legate de oamenii care au ochii verzi.

Iată care ar fi acelea:

– aceste persoane speciale trăiesc mai mult și sunt foarte liniștite, prietenoase și sensibile. În Antichitate se spunea chiar că au puteri supranaturale!

– printre alte trăsături ale oamenilor cu ochii verzi putem enumera: curiozitate, inteligenţă, rafinament, eleganță dar și viclenie;

– persoanele cu ochii verzi știu foarte bine asta, nu știu dacă și tu știi – culoarea verde a ochilor este singur care se schimbă în funcţie de vreme şi de dispoziţie;

– ultimele studii efectuate au stabilit că persoanele cu ochii verzi sunt mai rezistente la durere;

– pentru că sunt foarte puţine persoane cu ochii verzi, ele sunt considerate a fi mult mai atractive şi mai misterioase.

Dacă ai ochii verzi și nu prea ești incântat de ei, sper ca rândurile de mai sus sa-ți schimbe percepția ta de sine, întrucât te numeri printre puținele persoane pe care Dumnezeu le-a înzestrat cu acest “dar” neprețuit.

Mai multe articole despre:
ochi verzi