MENIU

Secretul Mercedes-Benz a fost dezvăluit. Ce pregătesc în secret inginerii de la Mercedes

Secretul Mercedes-Benz a fost dezvăluit. Ce pregătesc în secret inginerii de la Mercedes. Gama de modele "i" de la BMW și gama "e-tron" de la Audi vor avea rivali direcți din partea celor de la Mercedes-Benz. Numele platformei și a liniei de modele electrice va fi, spun voci din presa germană, Ecoluxe, potrivit automarket.ro.

Secretul Mercedes-Benz a fost dezvăluit. Ce pregătesc în secret inginerii de la Mercedes. Publicația germană Autobild anunță faptul că Daimler dezvoltă în secret o platformă dedicată 100% modelelor electrice, aceasta aflându-se în acest moment în teste. Numele gamei de modele cu emisii zero ar urma să fie Ecoluxe, iar mașinile pe care le va acoperi acest nume vor fi pe piață până la finalul acestui deceniu.

Conform primelor informații venite dintre Germania, platforma Ecoluxe le va da posibilitatea celor de la Mercedes de a dezvolta modele pe o plajă largă de dimensiuni, cel mai mic urmând să fie de talia lui C-Klasse, iar cel mai mare de mărimea lui S-Klasse. SUV-urile nu sunt nici ele excluse din această ecuație, platforma Ecoluxe urmând să ofere posibilitatea implementării tracțiunii integrale.