MENIU

Scrisoarea emoționantă a unui bărbat pentru viitoarea sa soție în ziua nunții

Scrisoarea emoționantă a unui bărbat pentru viitoarea sa soție în ziua nunții

“Niciodată nu am fost mai convins decât acum că am făcut alegerea potrivită”. Așa începe scrisoarea de dragoste pe care un american i-a scris-o viitoarei lui soții în ziua nunții lor.

Scrisoarea a fost postată pe site-ul Reddit cu titlul “Scrisoare pentru soția mea în ziua nunții” și a devenit virală pe internet.

Iată în cele ce urmează conținutul integral al scrisorii, care te va emoționa cu siguranță:

“Niciodată nu am fost mai convins decât acum că am făcut alegerea potrivită. Când te-am cerut de soție, în urmă cu doi ani de zile, știam că ești femeia perfectă pentru mine. Lunile, zilele și momentele de dinainte de ziua nunții noastre au fost pur și simplu extraordinare și mi-ai amintit în permanență de ce m-am îndrăgostit de tine. Ești cu adevărat o persoană frumoasă și la interior, și la exterior, însă probabil nu îți spun asta suficient de des.

Cred că este normal că cei mai mulți oameni au unele îndoieli și ezitări înainte să se căsătorească. Este de înțeles, având în vedere că o căsnicie reprezintă un angajament care îți schimbă complet viața. Totuși, este vorba de un sentiment pe care eu nu îl voi trăi niciodată. În timp ce scriu această scrisoare, în loc să fiu speriat de ce îmi va rezerva viitorul sau de cum ar fi fost fără tine, mă simt complet mulțumit de cursul pe care l-a avut viața mea. Dacă aș putea să-mi retrăiesc viața de o mie de ori, pot spune cu mâna pe inimă că n-aș schimba nimic. Ești cu adevărat cel mai minunat lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Am avut acest sentiment din clipa în care ne-am cunoscut, pe când eram elevi la liceu.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro 

Mai multe articole despre:
scrisoare soţie bărbat emotionanta viitoare