MENIU

Scandal în lumea DJ-ilor tineri. Un renumit festival din Insula Ibiza le cere sume uriașe ca sa-i lase pe scenă

Scandal și revoltă printre tinerii DJ care caută să-și facă un nume, după ce organizatorii unui renumit festival de gen, în Ibiza, au cerut sume uriașe celor care doresc să urce pe scenă. Lumea muzicii electronice a atins un nou nivel de jos, a comentat un DJ veteran.

Ibiza Global Festival reunește, începând din 2022, mii de iubitori de muzică electronică pe plajă, fiind promovat ca un festival gratuit și durabil. Anul acesta, însă, DJ-ii care vor să mixeze trebuie să plătească 5.000 de euro, pentru “intervalul orar și promovare’, susține DJ-ul și producătorul francez de techno Arnaud Le Texier, potrivit Radio Deea.

Dacă artiștii trebuie să plătească pentru a fi DJ, îmi pare rău băieți, sunteți niște idioți!”, a scris acesta, prezentând e-mail primit de un elev de-al său care era interesat să participe la festival, tocmai în ideea că este gratuit.

Lumea muzicii electronice a ajuns la un nou nivel de jos, a comentat Le Texier.

Organizatorii evenimentului au transmis un comunicat, din care însă nu se înțelege decât că toți locuitorii insulei și vizitatorii sunt primiți gratuit, dar nu există o reacție concretă la cazul prezentat pe rețelele de socializare.

Mai multe articole despre:
dj festival taxa pentru mixaj ibiza