MENIU

Șase semne zodiacale de care fostul iubit încă este îndrăgostit

Șase semne zodiacale de care fostul iubit încă este îndrăgostit

Ai ieșit de curând dintr-o relație? Sau te-ai despărțit de ceva vreme, dar păstrezi o legătură de prietenie cu fostul iubit? Simte nevoia să te sune, din când în când, să vadă ce mai faci, îți trimite poze sau te invită la o cafea "de dragul vremurilor de altădată"?

Este posibil ca fostul tău partener să fie încă îndrăgostit de tine. Unele femei nu pot fi uitate cu ușurință, mai ales dacă fac parte din anumite zodii. Dacă te afli sub semnul lui Venus și ești pasională și foarte feminină, dacă i-ai deschis o perspectivă nouă asupra lumii și a simțit că doar alături de tine trăiește din plin sau dacă l-ai înțeles mereu și l-ai acceptat, indiferent de partea lui de umbră, atunci ai toate șansele ca iubitul de care te-ai despărțit să te poarte în continuare în gândurile lui.

Taur

Femeia Taur este dragostea la suprelativ: senzuală, dornică de plăcere, spontană și foarte tandră. La începutul unei relații, ea își studiază atent partenerul și învață să răspundă nevoilor lui, să-i dăruiască desfătare în intimitate și să se conecteze total cu el. Pe parcursul relației, femeia Taur ajunge să fie adorată, mai ales că se află sub semnul lui Venus și posedă toate farmecele zeiței dragostei. Posesivă și dominatoare, o femeie Taur nu suportă ideea de a fi înșelată și relația se poate sfârși brusc dacă nu mai are încredere în bărbatul iubit. Totuși, ea lasă o amprentă puternică în inima oricărui partener, așa că nu este de mirare că va fi căutată de foștii iubiți, mult după ce relația s-a încheiat. Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop