MENIU

Sănătate versus profit! Cât de periculoasă este, de fapt, carnea de pui din comerț

Pericolul din carnea din comerț

Dacă prin anii 50 un pui creștea în aproximativ 70 de zile acum el crește în 48 de zile. Această creștere rapidă aduce foarte multe dezavantaje sănătății tale, deoarece structura cărnii a fost modificată în laborator astfel încât structura ei să aibă o culoare mai albă și o dimensiune de două ori mai mare decât este normal. 

Astfel s-a creat în America, Consiliul Național al Puiului, unde a apărut planificarea la anumite standarde pentru a schimba consistența puiului de găină prin metode precum incubarea, creșterea, hrănirea, ambalarea, procesarea și apoi vânzarea sa. Totul pentru a crește profitul vânzărilor.

Oamenii se uită tot mai des la cantitate decât la calitate, astfel reușindu-se o creștere spectaculoasă a acestei industrii, arată Clickpentrufemei.ro.

Aspectul cărnii îți arată cum a fost crescut puiul
Sigur ai cumpărat și tu cel puțin odată piept de pui din comerț. Poate că nu ai acordat atenția cuvenită până acum felului în care aceasta se prezintă, însă este imposibil să nu fi observat acea linie albă de pe el.

Această linie îți confirmă faptul că pasărea a fost crescută forțat, având loc diverse modificări genetice, printre care se enumeră și alimentația sa.

Fiind „ajutată” să crească într-un mod diferit acest tip de carne va avea cu aproximativ până la 200% mai multă grăsime decât un pui crescut în curtea bunicilor la țară.

Mai multe articole despre:
pericol carne de pui aliment carne comert