MENIU

S-a culcat bărbat și s-a trezit femeie. Un caz desprins parcă din filme a ȘOCAT o țară întreagă

Un caz desprins parcă din filme a ȘOCAT o țară întreagă. Un tânăr a fost supus, fără să știe, unei operații de schimbare de sex pusă la cale ca o răzbunare de un alt bărbat. Cel mai revoltător este că niște medici au putut pune în practică o asemenea farsă macabră  

Întâmplarea bizară s-a petrecut în India. Victima, un tânăr de 20 de ani, a fost păcălit că are o problemă medicală gravă și că trebuie supus unei operații, screie presa locală. Bărbatul care a dorit astfel să se răzbune  i-ar fi convins pe medicii de la colegiul medical să efectueze o intervenție chirurgicală care presupunea îndepărtarea organelor genitale și o schimbare forțată de sex.

 

 "M-a dus la spital și în dimineața următoare am fost operat. Când mi-am recăpătat cunoștința, mi s-a spus că fusesem schimbat din băiat în fată", a relatat victima. La scurt timp după operație, bărbatul care pus-o la cale ar fi încercat pe tânăr să se mute cu el: 'Nimeni din familia sau prietenii tăi nu te va mai accepta. Acum ne putem căsători'.

O serie de activiști au subliniat că acest incident reprezintă o problemă mai largă a traficului de organe în spitalele indiene. "În cadrul acestor unități există o răfuială care vizează oamenii pentru recoltarea de organe și schimbarea de sex fără consimțământ".

Mai multe articole despre:
operat de sex barbat femeie schimbare de sex