MENIU

ROMÂNII AU TALENT. După 43 de ani de virginitate, omul-bormașină și-a găsit iubita

ROMÂNII AU TALENT. După 43 de ani de virginitate, omul-bormașină și-a găsit iubita

ROMÂNII AU TALENT. Una dintre cele mai spectaculoase prezente la ROMÂNII AU TALENT din toate timpurile, Tudorel Popa, gunoierul care reuseste sa imite cate in luna si-n stele, si-a gasit, in sfarsit, dupa 43 de ani, marea dragoste.

ROMÂNII AU TALENT. Un strop de curaj si multa perseverenta l-au ajutat pe tulceanul Tudorel Popa sa-si ia inima in dinti si sa vina la Bucuresti pentru a deveni celebru, scrie cancan.ro.

A impresionat toata audienta cand a aparut pe scena de la “Romanii au talent” si a inceput sa imite tot felul de sunete, reusind astfel nu doar sa uimeasca pe toata lumea ci sa provoace un val de rasete.


“Lumea se bucura cand vede ca am ramas modest, am ramas acelasi om si nu ma schimb niciodata. Acum stau in casuta mea din Tulcea si vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au ajutat, m-au sprijinit si ma sprijina in continuare”, a transmis el intre doua inregistrari.Tudorel recunoaste timid, asa cum a facut si atunci cand a spus ca desi are 43 de ani, nu a avut niciodata o relatie cu o femeie, faptul ca “minunea” s-a intamplat si a gasit iubirea vietii lui! Ce-i drept, destul de departe, tocmai in Sighet, iar distanta le pune ceva probleme. Si asta pentru ca femeia nu a acceptat inca sa se mute la Tulcea, insa Tudorel are rabdare si spera ca aceasta sa-si schimbe optiunile.

 

Mai multe articole despre:
Românii au talent bormașină Tudorel Popa