MENIU

ROMÂNII AU TALENT 2016. Mihaela Rădulescu, la cratiţă

ROMÂNII AU TALENT 2016. Mihaela Rădulescu a arătat că se pricepe la gătit, însă admiră bărbaţii care ştiu să facă acest lucru. 

ROMÂNII AU TALENT 2016.

"Intr-o tara ca a noastra, gatitul, pana sa devina show de televiziune, era o banala indeletnicire a majoritatii femeilor - iti iubesti familia, o hranesti, o speli, o calci, o aspiri :)), ca doar asta e principalul rol al femeii in casa, dupa........ si dupa facut si crescut copii. Imi vine sa multumesc tuturor celor care au contribuit la formarea mea ca...bucatareasa:), de la mediul comunist in care nu era nimic interesant la tv si nici nu postam chiftelele pe Instagram, pana la femeile harnice din familie, care mi-au daruit atatea secrete despre sosuri, supe, aluaturi, prajituri...", a scris Mihaela pe Facebook. 

"Imi plac barbatii care stiu sa gateasca si, har Domnului, sunt destui, dar cred ca femeii ii sade foarte bine in bucatarie, macar din cand in cand si mai cred ca asta o face si mai frumoasa si mai apetisanta in ochii propriului barbat, cata vreme si el isi face partea lui de treaba, in alte privinte, dupa necesitati si posibilitati:) - la spalat vasele, dupa, de exemplu.", a mai scris juratul.

ROMÂNII AU TALENT 2016, ediţia a II a.

Primul concurent din cea de-a doua editie a celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent, va demonstra ca este pasionat si va incepe in forta seara, facand-o pe Mihaela sa se ridice in picioare, sa aplaude si sa spuna: ”Imi place rock-ul la Tecuci!”.

Un concurent care a venit binedispus la preselectii va avea o discutie savuroasa cu Smiley si Pavel: “Imi place de el, ca e mai glumet! Tu esti frumos, esti din filme!”. Reactiile celor doi vor fi savuroase si vor starni hohote de ras.

Astazi, de la 20:30, vom vedea si cui i-a spus Florin Calinescu: “Ne-ai facut praf microfonul! Asa ceva n-am vazut de cand mama ta te-a facut!”, dar si care dintre jurati a avut urmatoarea replica: “Semeni atat de tare cu butonul, incat imi vine sa te apas!”.



Intrerupt de Pavel in timp ce le va prezenta juratilor povestea lui de viata, un concurent ii va spune prezentatorului: “Stiu! Ramai pe fir ca te sun eu mai tarziu!”.

Tot astazi, telespectatorii vor avea parte si de momente care i-au lasat pe jurati fara cuvinte si care l-au facut pe Andi sa spuna: “Asa ceva nu vezi decat pe aceasta scena!”.


 

................................................................................................................................................

O concurenta care se considera “o fata sexy” este hotarata sa impresioneze partea masculina a juriului. Iar momentul ei, gandit in doua parti, chiar reuseste sa impresioneze toti juratii, dar si pe Smiley si Pavel Bartos. 

Momentul prezentat de o mama si fiul ei, pe scena talentelor, a adus emotia si muzica la un nou nivel. “Doamna, dupa parerea mea, sunteti mai mult decat muzica, sunteti poezie!”, spune Andi la finalul momentului.

 

Un concurent francez aduce melodicitatea limbii franceze la masa juratilor. Mihaela ii va explica in franceza cat de mult a impresionat-o ce a facut pe scena Romanii au talent, iar Andra concluzioneaza “Va dati seama ce tari suntem noi, daca oamenii astia vin la noi, la Romanii au talent?”.

“M-ai zapacit de tot!”, i-a spus Florin Calinescu lui Michael Jackson de Romania. Concurentul nu numai ca a reusit sa ii amuze pe toti cei din juriu, dar a ridicat toata sala in picioare cu energia, talentul si umorul sau.

Mai multe articole despre:
Mihaela Rădulescu Românii au talent