MENIU

Reguli de respectat dupa impacarea cu fostul iubit

Primele intalniri pe care le ai cu un barbat iti trezesc intotdeauna o multime de senzatii care te coplesesc: emotii, sperante, fluturi in stomac, curiozitate, teama. Dar ai aceleasi sentimente si atunci cand te vezi cu fostul iubit, mai ales daca vreti sa discutati despre relatia voastra.

Despartirea de persoana iubita nu a fost niciodata cea mai usoara decizie pe care o poate lua un om de-a lungul timpului, iar impacarea se poate dovedi fara succes daca nu respecti cateva aspecte importante. Asadar, citeste care sunt regulile daca te vezi cu fostul iubit si tine cont de ele pentru a consolida relatia.

9 reguli daca te vezi cu fostul iubit in continuare

Chiar daca te-ai impacat cu fostul partener, increderea ca lucrurile vor decurge mai bine intre voi nu este prea mare. Inca nu stii cum sa te comporti astfel incat atmosfera din cuplu sa fie armonioasa? Iata care sunt regulile daca te vezi cu fostul iubit in continuare!

1. Nu il „ataca" din nou cu aceleasi probleme si in niciun caz nu aborda aceeasi atitudine. Profita de a doua sansa pe care o aveti si gandeste-te mai mult la lucrurile pozitive care ar putea ajuta la consolidarea relatiei decat la cele care va indeparteaza.

2. Nu pune prea multe intrebari despre perioada in care ati fost despartiti. Una dintre regulile pe care trebuie sa le respecti daca te vezi cu fostul iubit este sa nu exagerezi cu numarul intrebarilor despre perioada de pauza. Gandeste-te ca incepi o noua relatie si ca nu conteaza atat de mult ce a facut cat nu era cu tine.

Citește articolul integral pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
împacare cuplu iubit