MENIU

REGULI de MACHIAJ pentru ochii VERZI

Reguli de machiaj pentru ochi verzi

Daca ai ochii verzi esti o norocoasa, caci doar 4 femei din 100 au aceasta culoare de ochi. Si pentru ca trebuie sa profiti de acest lucru, urmeaza cateva reguli de machiaj pentru ochi verzi. Invata ce culori sa folosesti, ce culori sa eviti si cum sa atragi atentia asupra ochilor tai.

Culori de machiaj pentru ochi verzi

Intotdeauna, pentru machiaj trebuie sa folosesti culori complementare. Cu verdele, cea mai de efect combinatie este rosul. Nu te speria, nu trebuie sa te dai cu fard rosu de pleoape, ci cu farduri in culori care se apropie sau contin nuante de rosu, in contrast. Poti alege atat tonuri calde, cat si tonuri reci, in functie de impresia pe care vrei sa o dai.

Printre tonurile reci, cel mai bine evidentiaza ochii verzi nuantele de lila, mov, purpuriu, pruna, roz pal, violet. Lilaul accentueaza in mod special ochii verzi. Griul, de asemenea, antracit sau perle da foarte bine pentru ochii verzi. Foloseste-l mai ales daca ai ochii de un verde viu, deschis.

In ceea ce priveste tonurile calde, foloseste cu incredere toate nuantele de maro, de la maro inchis, aramaiu, taupe sau oranj – caisa, piersica.

Pentru un machiaj de seara, foloseste farduri stralucitoare in culori inchise : aramiu, argintiu. Un smoky eyes negru sau gri te va face vedeta serii. Mai ales daca ii adaugi o tusa speciala, un contur al ochiului mov inchis.

Citeşte mai multe aici.