MENIU

Recţia Oanei Pellea după veştile despre Regele Mihai: "Câtă iubire... câtă suferinţă!"

Oana Pellea, MESAJ EMOŢIONANT pe Facebook: "Va începe un măcel"

Actriţa Oana Pellea a recţionat după ce Casa Regală a României a anunţat că Regele Mihai I este grav bolnav şi că, din acest motiv, a decis să se retragă din viaţa publică.

Artista în vârstă de 54 de ani şi-a schimbat fotografiile personale de profil şi de copertă de pe pagina sa de Facebook, înlocuindu-le cu unele în care apare Regele Mihai.

"Regele meu! Înalţ rugă pentru sănătatea Majestăţii Sale Regele Mihai I-ul al României! (...) Câtă iubire... câtă suferinţă", a scris Oana Pellea în dreptul celor două imagini.

"Mă rog pentru sănătatea Majestăţii Sale Regele Mihai", a adăugat actriţa într-o altă postare.

Reprezentanţii Casei Regale au anunţat, miercuri, că Regele Mihai I este grav bolnav şi din acest motiv se va retrage din viaţa publică. Consiliul Regal a luat notă de starea de sănătate a Majestăţii Sale, care a fost supus recent unei operaţii chirurgicale, diagnosticele puse de echipa medicală fiind "carcinomepidermoid metastazant" şi "leucemie cronică".

Majestatea Sa urmează un tratament complex şi solicitant, care îl împiedică să apară în public, având nevoie de o perioadă de refacere.

Regele a transmis următorul mesaj: "În ultimele săptămâni am primit vestea unui serios diagnostic medical. Sunt sigur că fiica mea Margareta va găsi înţelepciunea şi forţa de a mă reprezenta şi de a duce la îndeplinire toate acţiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal să-şi continuie menirea şi să prezinte sfatul său custodelului coroanei. Consiliul Regal rămâne la dispoziţia custodelui coroanei".