MENIU

Primele rezultate ale expertizei toxicologice în cazul lui Liam Payne: "cocaina roz", găsită în sângele fostului membru al trupei One Direction. Detalii șocante

Liam Payne, One Direction/ Profimedia

Cântăreţul britanic Liam Payne, decedat săptămâna trecută după ce a căzut de la balconul unui hotel din Argentina, consumase un cocktail de droguri, conform primelor rapoarte toxicologice făcute publice luni de mass-media americane. 

Rezultatul parţial al autopsiei a relevat prezenţa în corpul vedetei a "cocainei roz", un amestec de droguri care conţine în principal metamfetamină, ketamină şi MDMA, potrivit mai multor site-uri internaționale.

De asemenea, au fost detectate crack şi benzodiazepine.

Dezvăluirile nu se opresc însă aici. Din câte se pare, o "pipă improvizată din aluminiu" a fost găsită în camera unde artistul de 31 de ani se cazase în Buenos Aires, conform ABC.

Rezultatele autopsiei indică faptul că Payne era singur la momentul căderii şi că "trecea printr-un episod de dependenţă de droguri", aşa cum a explicat deja parchetul argentinian.

În urma căderii care i-a cauzat moartea, cântăreţul a suferit "traumatisme multiple" şi "hemoragii interne şi externe".

Imagini tulburătoare din camera de hotel a lui Liam Payne înainte de tragedie: Droguri și obiecte distruse

Ziarul Clarin a publicat săptămâna trecută fotografii din interiorul camerei lui Liam Payne, în care se puteau vedea un praf alb pe o masă, lângă o folie de aluminiu şi o brichetă, precum şi un televizor cu ecranul spart.

Biroul procurorului a declarat că în cameră au fost găsite substanţe ce păreau a fi "stupefiante şi băuturi alcoolice", alături de piese de mobilier şi alte obiecte sparte.

Un angajat al hotelului, suspectat că i-ar fi furnizat droguri lui Liam Payne în ziua morţii, a fost interogat de autorităţi, dar nu a fost încă arestat sau inculpat, a anunțat poliția locală.

Liam Payne a fost propulsat spre celebritate în 2010 datorită trupei One Direction, un produs al emisiunii de televiziune "The X Factor". Formaţia a devenit una dintre cele mai profitabile trupe masculine din lume, înainte de a lua o pauză, în 2016, care nu a fost niciodată recunoscută oficial ca o separare.

Cântăreţul a vorbit deschis despre relaţia sa dificilă cu faima şi despre problemele sale cu alcoolul. În 2023, el a dezvăluit că fusese internat într-un centru de dezintoxicare.