MENIU

Pregătiri de weekend. Orășelul Copiilor, gata să-și primească oaspeții! - FOTO

Se anunță căldură mare și în acest weekend. Unde ne putem ascunde de toropeala gradelor din termometre? Una dintre variante este, fără îndoială, Orășelul Copiilor, din sectorul 4. Parcul este pregătit să-i întâmpine pe vizitatori cu condiții de cinci stele.

Aparatele de joacă au fost aranjate și puse în siguranță, fiind făcute, zilele acestea, ultimele retușuri de către cei de la Totul Verde. Tot aceștia s-au îngrijit de curățarea aleilor și a spațiului verde. Efective numeroase de oameni au ieșit la cosit și greblat suprafețele verzi.

Să nu mai vorbim de plaja ecologică. Aceasta este efectiv luată cu asalt, zilnic, de cetățeni de diferite vârste, care vor să profite de razele soarelui. 

De asemenea, cei care practică mișcarea își găsesc și ei locul pe pistele special amenajate sau la aparatele calisthenice instalate în zona plajei.

Prin urmare, aici se găsesc locuri însorite, pe gustul amatorilor de plajă, dar și umbroase, pentru cei care vor să petreacă momente relaxante în natură. Un loc ideal pentru petrecerea timpului liber.

Mai multe articole despre: