MENIU

POVESTEA cutremurătoare a unei cântărețe din România. A slăbit 16 kilograme în două săptămâni

<p>POVESTEA cutremurătoare a unei c&acirc;ntărețe din Rom&acirc;nia. A slăbit 16 kilograme &icirc;n două săptăm&acirc;ni</p>
Emilia

Chiar dacă nu şi-o doreşte nimeni, suferinţa este, câteodată, cel mai bun leac împotriva kilogramelor în plus. Cântăreaţa Emilia a dat jos 16 kg în doar două săptămâni, după o experienţă traumatizantă, în care i-a murit mama.

Avea 27 de ani, 61 de kilograme şi cânta pe un vas de croazieră când a aflat că mama ei s-a stins din viaţă. Din acel moment, viaţa ei s-a dat peste cap. A început să se topească pe picioare şi a ajuns rapid, în doar două săptămâni, la 45 de kilograme, scrie Click.ro.

"Eu slăbesc pe sistem nervos. În acel moment mi-am perdut vocea şi timp de un an nu am mai cântat. Mi-am anulat contractul cu reprezentanţii vasului, deşi mai erau trei ani până la expirare", povesteşte Emilia.


Acum s-a stabilit la Bucureşti, vocea i-a revenit şi s-a lansat în muzică. Legat de kilograme, nu a mai revenit la ce a fost.

"De când am venit aici am început să pun preţ pe siluetă pentru că, spre deosebire de nemţi, în România trebuie să arăţi bine ca să fii apreciat, indiferent cât de bine cânţi. Pe nemţi, spre exemplu, nu-i interesează decât vocea", spune Emilia (31 de ani) care, la o înălţime de 1,76 cm, are doar 49 kg. Moştenire genetică, dar are şi grijă la alimentaţie.

Mai multe articole despre:
kilograme a slăbit Emilia poveste cutremurătoare