MENIU

Poliţiştii i-au găsit maşina furată, dar le-a "scăpat" ceva. Ce se afla în automobil

O femeie din SUA a avut parte de o surpriză când poliţiştii i-au adus maşina furată. Courtney Pickering a găsit în interiorul automobilului un pachet cu cocaină, o pipă specială pentru droguri, dar şi o armă, scrie UPI.com.

Americanca a povestit că Dodge-ul ei a fost furat în urmă cu aproape o săptămână. Zilele trecute însă, a fost contactată de poliţişti, care au anunţat-o că i-au găsit maşina şi că poate veni să o ia acasă.

Când a urcat la volan, Courtney a făcut o „descoperire” care le-a scăpat oamenilor legii: un cuţit, o pipă pentru droguri, patru cărţi de identitate furate şi un pachet cu cocaină.

„M-am dus la un responsabil şi l-am întrebat e normal aşa ceva? Adică, eu ce fac cu toate astea? Mi-a răspuns ceva de genul aruncă-le pe jos”, a povestit femeia.

După acest moment, automobilul a mai fost verificat încă o dată de poliţişti, dar nici de data asta lucrurile nu s-au rezolvat. Mai târziu, Courtney a găsit pe bancheta din spate un pistol cu aer comprimat.

În urma acestui eveniment, reprezentanţii secţiei de poliţie au precizat că nu întotdeauna sunt percheziţionate automobilele furate.

Mai multe articole despre:
poliţie maşină percheziţie furată Dodge