MENIU

Plaja din România unde te simți ca în Lefkada. Apa are culoarea turcoaz: e un adevărat colț de rai GALERIE FOTO

Plaja din România unde te simți ca în Lefkada. Apa are culoarea turcoaz: e un adevărat colț de rai/ Foto: Realitatea.Net
Plaja din România unde te simți ca în Lefkada. Apa are culoarea turcoaz: e un adevărat colț de rai/ Foto: Realitatea.Net
Plaja din România unde te simți ca în Lefkada. Apa are culoarea turcoaz: e un adevărat colț de rai/ Foto: Realitatea.Net

Grecia devine uneori o amintire în rândul turiștilor români care aleg să se bucure de vacanță și concedii de vară undeva pe litoralul românesc, unde există un mic colțișor de Rai asemănător cu faimoasa insulă Lefkada, din Grecia. 

Dacă nu ai suficient timp sau bani pentru a-ți pune la punct un concediu în Grecia, te poți bucura de o asemenea experiență și în România. Află din rândurile de mai jos care este plaja cu o apă cristalină și un peisaj mirific. 

Plaja din Tuzla, preferata turiștilor români 

Plaja din Tuzla a devenit destinația ideală a românilor care aleg să petreacă vacanța pe litoralul românesc. Numărul mare de turiști din ultimii ani au pus plaja Tuzla, ultima plajă sălbatică, în topul celor mai frumoase și mai căutate destinații. 

60 de turiști români sunt blocați în Grecia după ce avionul a rămas fără pilot

Unul dintre principalele motive pentru care turiștii aleg plaja din Tuzla este apa de o culoare unică, de verde-albăstrui, și este adăpostită sub coasta sălbatică a mării.

Cât mai costă taxa de drum în Bulgaria, cum o poți plăti și cât e amenda pentru neplată

Plaja Tuzla se situează la doar 5 km de șoseaua principală care face legătura între Constanța și Mangalia. Tuzla este o localitate mică, cu aproximativ 7.000 de locuitori aflată între orașele Constanța și Mangalia, la o distanță de 2 km pe șoseaua DN39, imediat după Eforie Sud. Față de Costinești se află la 9 kilometri distanță. Cu trenul se poate ajunge până la strada Nicolae Titulescu, apoi o distanță de 30 de minute de mers pe jos.

Înșelătoria care face sute de victime: VACANȚA FURATĂ. Cum a rămas un român fără bani în cont în timp ce își rezerva sejurul online: „Am intrat pe link și...”

Activități pe care le poți desfășura pe plaja din Tuzla 

„- Poți găsi mici baruri pe plajă care servesc cocktailuri, băuturi răcoritoare, dar și mâncare. Sunt situate la extremitățile plajei și au diverse feluri de mâncare, precum burgeri, midii, hamsii etc.

- Poți închiria sky jeturi sau poți face plimbări cu barca spre epava de la Costinești. În plus, îți poți aduce saltea sau colac și te poți bucura de mare în toată splendoarea ei.

- Te poți plimba pe faleză, dincolo de far, ca să admiri valurile care se sparg la mal. Dacă ești adeptul plajelor sălbatice, trebuie să știi că aici nu va răsuna muzica, nu se vor plimba vânzători de umbrele, ventilatoare sau porumb fiert pe plajă și ai parte de multă liniște, mai ales în timpul săptămânii.” - notează infoghidromania.com

Sursă text: Click.ro