MENIU

Picături de ulei de măsline în cafea? Obiceiul care este benefic pentru sănătate

Ulei în cafea, benefic pentru sănătate. Foto/Arhivă

Cafeaua se poate bea în diverse combinații, iar unele, deși par cel puțin ciudate, pot avea efecte benefice pentru sănătate.

Nici nu contează dacă preferăm cafeaua simplă, neagră, sau adăugăm lapte, frișcă, ori alte arome. Important este că această băutură este preferata noastră de dimineață!

Dar, în ciuda popularității acestei băuturi, se poate să nu mulți dintre noi știm că, atunci când o combinăm cu alte produse, poate avea efecte surprinzătoare pentru sănătatea noastră.

Ei bine, conform informațiilor de pe libertateapentrufemei.ro, se pare că banala cafea este mult mai benefică decât am fi crezut! Iar adăugarea unui strop de ulei de măsline la cafea poate face minuni pentru strălucirea pielii tale!

Vrei un ten sănătos și strălucitor care să atragă toate privirile? Ești norocos! Tot ce trebuie să faci este să îmbini puțină cafea cu ulei de măsline! Cafeaua măcinată, amestecată cu puțin ulei de măsline, rezultă într-un scrub excelent pentru tenul tău! Acesta va curăța stratul superior al pielii, iar după ce îți vei spăla fața, vei observa că acest mix miraculos a făcut ca pielea ta să arate mai bine ca niciodată!

Și partea cea mai bună este că acest amestec te va ajuta să economisești, deoarece nu vei mai avea nevoie să cheltui banii pe o mulțime de creme speciale pentru ten!

SURSA