MENIU

Petrecerea de REVELION, în stradă. Ce concerte sunt în București și în fiecare JUDEȚ

În marile oraşe ale ţării, românii vor ieşi în noaptea de Revelion 2015 să petreacă alături de cei mai cunoscuţi artişti ai momentului, încălzindu-se cu vin fiert şi gustând bucate tradiţionale. „Adevărul“ vă prezintă programul petrecerilor organizate în noaptea dintre anii în marile oraşe ale României. 

BUCUREŞTI. Zeci de mii de bucureşteni, asteptaţi să petreacă Revelionul în stradă. Voltaj cântă în Parcul IOR, iar Vama şi Smiley în Piaţa Constituţiei Zeci de mii de bucureşteni sunt aştepaţi în noaptea dintre ani la una dintre petrecerile organizate în stradă. Şi anul acesta cel mai fierbinte punct al distracţiei din Capitală rămâne Piaţa Constituţiei, acolo unde la miezul nopţii va avea loc un foc de artificii impresionant. Anul trecut, în Piaţa Constituţiei au fost prezenţi peste 50.000 de oameni la petrecerea grandioasă organizată de Primăria Municipiului Bucureşti, prin ArCuB. Ca în fiecare an, bucureştenii care vor să se distreze şi să danseze sunt aşteptaţi de Revelion în faţa scenei enorme ce urmează să fie amplasată aici. Ă

 

PLOIEŞTI. Anda Adam, Ellie White, 3 Sud Est, la Revelionul în aer liber din Ploieşti Deep Central, Ellie White, Anda Adam şi 3 Sud Est vor concerta în noaptea dintre ani la Ploieşti, la Revelionul în aer liber organizat de primărie. Ploieştenii care nu şi-au făcut planuri pentru noaptea dintre ani sunt invitaţi să petreacă Revelionul alături de prieteni şi familie, în centrul civic al oraşului, la un concert special. BUZĂU. What’s Up şi Lidia Buble vor cânta la Buzău, în noaptea de Revelion Autorităţile municipiului Buzău continuă tradiţia de organiza o petrecere în centrul oraşului, de Revelion. Este vorba despre un spectacol de peste şase ore, care va cuprinde, la miezul nopţii, un foc de artificii. Pe scena amplasată în faţa Palatului Comunal vor urca, începând cu ora 18.00, artişti cunoscuţi de buzoieni, precum Nemuritorii, Mario Buzoianu, Kronos, Mădălina Manolache, Gabriela Bolocan, Şogoriţele şi alţi interpreţi de muzică uşoară şi populară. Capete de afiş vor fi What’s Up, care va intra pe scenă înainte de miezul nopţii şi Lidia Buble, nume nou în industria muzicală, care va susţine recitalul în primele minute ale noului an.

 Mai multe pe ADEVARUL