MENIU

Oprește căderea părului cu un ingredient pe care îl ai în bucătărie

Oprește căderea părului cu un ingredient pe care îl ai în bucătărie

Oțetul de mere dă gustul deosebit salatei de legume sau murăturilor, însă are numeroase utilizări și în industria cosmetică. Iar câteva rețete pe care le poți face în casă, benefice pentru păr și piele, îți pot proteja serios bugetul.

Folosit în ritualurile cosmetice, oțetul de mere te poate face să arăți bine din cap până în picioare, la propriu. De cele mai multe săpunurile și șampoanele ne lasă pielea și firul de păr fără uleiurile naturale, uscându-le. Aciditatea oțetului de mere echilibrează PH-ul pielii și al scalpului.

Pentru păr

Oțetul de mere un doar hidratează firul de păr, dar, aplicat pe scalp stimulează creșeterea, susțin specialiștii. Acționează totodată și ca un balsam natural, descurcând părul și lăsându-l moale, mătăsos și strălucitor. Iată de ce ai nevoie pentru un ”balsam” cu oțet de mere:

    O ceașcă de oțet de mere
    O ceașcă de apă

Ce trebuie să faci?

Amestecă cele două ingrediente și după ce ai terminat cu șamponarea, aplică-ți mixtura pe păr și masează scalpul. Lasă compoziția să acționeze câteva minute, după care clătește bine cu apă. Vei vedea că nu mai ai nevoie de balsamul cumpărat din comerț.

Sursa: unica.ro

Mai multe articole despre:
cădere păr oţet cadere par