MENIU

Oamenii l-au ignorat timp de 35 de ani. Povestea cerşetorului care a ajuns faimos

Raimundo Arruda Sorinho a trait in ultimii 35 de ani pe strazile din Sao Paulo, in Brazilia. Barbatul fara adapost a devenit cunoscut de localnici drept cersetorul care isi petrece zilele scriind, insa putini au fost cei care si-au dorit sa afle ce cuvinte asterne cersetorul pe hartie.

In luna aprilie a anului 2011, Raimundo Arruda a cunoscut-o pe Shalla Monteiro, o femeie cu inima mare care i-a schimbat total viata. Se pare ca Raimundo nu este un om al strazii ca oricare altul. Barbatul si-a petrecut zilele compunand poezii si scurte povestiri, in ciuda faptului ca a trait sub cerul liber.

Cea mai mare dorinta a lui Raimundo a fost ca cineva, oricine, sa ii citeasca creatiile si poate, cu putin noroc, sa i le publice. Viata barbatului s-a schimbat radical atunci cand a intralnit-o pe Shalla. Femeia a fost atrasa de modul bizar in care arata omul fara adapost, insa cel mai mult a surprins-o faptul ca acesta avea intotdeauna un pix si o foaie in mana. 

Intr-o zi, trecand prin locul in care se afla Raimundo, Shalla a primit de la barbat unul dintre poemele sale. Creatia cersetorului a surprins-o si emotionat-o peste masura, asa ca a decis sa faca o pagina de Facebook unde sa promoveze poemele lui Raimundo. Peste 120 000 de oameni au fost emotionati de povestea poetului si filosofului fara adapost, scrie acasatv.ro.

Mai multe articole despre:
poveste cerşetor