MENIU

Oamenii cu COARNE, misterul care ÎNGROZEŞTE lumea de peste 500 de ani

Oamenii cu COARNE, misterul care ÎNGROZEŞTE lumea de peste 500 de ani

Primul caz documentat datează din anul 1.500. Însă aceste persoane există şi în zilele noastre...

Cornele apar în general la bărbaţi după 55 de ani şi la femei, după 65. Potrivit specialiştilor, coarnele pot apărea oriunde pe corp. Potrivit zimbio.com, sunt un fel de tumori, care pot fi îndepărtate chirurgical şi se numesc "coarne cutanate". Se mai spune că, în general, aceste protuberanţe apar la oamenii în vârstă, care s-au expus la soare perioade îndelungate, scrie evz.ro

Spre exemplu, chinezoaicei Zhang Ruifang, în vâstă de 105 ani, din provincia Henan, i-a crescut în frunte un corn asemănător celui de la capre. Potrivit medicilor, protuberanţa apărută pe fruntea femeii ar putea fi un corn cutanat, format din keratina compactată. În 2006, un bătrân de 88 de ani a atras atenţia presei după ce i-a apărut un mic corn pe partea dreaptă a capului. Acesta a precizat că apariţia a survenit în urma unei mici lovituri la cap. Doctorii i-au îndepărtat chirurgical acest corn.

Un poliţist retras din India trăieşte de 20 de ani cu multiple coarne pe ceafă. S-a născut normal, n-a avut probleme de sănătate, dar după pensionare au început să-i crească coarnele. În 2008, unu corn a căzut, momentan cele cinci rămase dându-i mari bătăi de cap dar şi dureri.

Acestea sunt doar câteva dintre exemplele de oameni care se confruntă cu această problemă. 

Deşi s-au efectuat numeroase cercetări, până în prezent nimeni nu poate spune care este adevăratul motiv al acestei boli.

Mai multe articole despre:
mister lume oameni coarne ingrozeste