MENIU

O tânără din China poate să scrie cu mâinile şi picioarele, în acelaşi timp

O chinezoaică are un talent neobişnuit, pentru care, cu siguranta, merită să fie apreciată. Ea scrie atât cu mâinile, cât și cu picioarele în acelaşi timp! Si pentru a nu exista vreo urma de indoiala in ceea ce priveste aceasta abilitate extraordinara, tinara a acceptat sa fie filmata, chiar in timp ce scria câteva versuri.

Chen Siyun şi-a descoperit talentul neobişnuit încă din copilărie şi s-a străduit ani de zile să îl perfecţioneze. Tânăra artistă îşi scrie propriile poeme, mânuind pensula atât cu mâinile, cât şi cu picioarele, în acelaşi timp.

"Atunci când încerci să scrii patru versuri diferite sau patru lucruri diferite în acelaşi timp, este mult mai dificil decât atunci când scrii acelaşi lucru. Mintea se simte mult mai obosită la final.", spune CHEN SIYUN.


"Cred că m-am născut cu acest talent, motiv pentru care trebuie să muncesc pentru a-l dezvolta.", a mai spus CHEN SIYUN.

Fata susţine că este dispusă să ia parte la experimente ştiinţifice, menite să îi studieze coordonarea membrelor. Rezultatele ar putea fi folosite, pentru descoperirea unor noi terapii pentru persoanele care nu-şi mai pot mişca mâinile sau picioarele, din diferite motive.

Mai multe articole despre:
China tânără picioare talent mâini