MENIU

O tânără a rămas agățată în piciorul rupt de cablul de curent, după un accident de mașină. Cum a supraviețuit: mărturii cutremurătoare - FOTO

O adolescentă care a rămas atârnată de o linie electrică, cu un picior rupt, în urma unui accident de mașină îngrozitor a dezvăluit felul înfiorător în care a supraviețuit acestui incident. Vă avertizăm că urmează informații detalii și imagini care vă pot afecta emoțional!

Când avea doar 16 ani, respectiv în mai 2021, Kennedy Littledike, din orașul american Nampa, și-a pierdut piciorul. Adolescenta tocmai trecuse printr-o despărțire, așa că prietenii ei au încurajat-o să iasă și să „facă ceva distractiv” pentru a-și mai lua gândul de la cele întâmplate, scrie Unilad.

Fata și-a luat prietenii și a plecat cu mașina spre munții din apropierea casei sale, cu gândul de a vedea apusul. La un moment dat, din cauza despărțirii, Kennedy - care se afla la volan - a devenit emoționată în timp ce conducea înapoi și și-a dat seama că mașina a virat spre stânga.

Într-un interviu acordat recent pentru programul de televiziune "Inside Edition", ea a recunoscut că probabil ar fi trebuit să oprească atunci, dar totul „s-a întâmplat atât de repede”.

După ce a tras volanul pentru a încerca să aducă mașina înapoi pe drum, planul adolescentului a dat greș și ea a acționat contrar propriei decizii. Drept urmare, cei trei pasageri din mașină au fost proiectați în afara autoturismului, Kennedy însăși fiind aruncată la aproximativ 9 metri în aer.

"Nu aveam centurile de siguranță (puse - n.r.). Așa că, atunci când roteam, și eram prima care ieșise din mașină, nu mă aflam pe pământ. De fapt, eram atârnată de linia electrică de piciorul meu rupt", a spus tânăra.

Când Kennedy a fost aruncată în aer, brațul i-a fost rupt. În plus de asta, femurul - partea superioară a coapsei - se rupsese și el și îi atârna la propriu în față, peste sârmă.

Deși accidentul cumplit i-ar fi putut fi fatal lui Kennedy, de fapt aterizarea ei dureroasă a fost cea care i-a salvat viața.

„Mulți oameni mă întreabă: „Cum nu ai sângerat?” Ei bine, artera principală de la picior mi-a fost ciupită de linia electrică, iar apoi artera principală din braț a fost, de fapt, cauterizată când am fost electrocută”, a povestit tânăra.

După ce a fost transportată de urgență la spital, Kennedy a fost supusă la nu mai puțin de 21 de intervenții chirurgicale. În cele din urmă, medicii au fost forțați să ia o decizie drastică. Aceștia i-au amputat piciorul în 5 intervenții distincte.

În ciuda situației prin care a trecut, Kennedy a fost hotărâtă să-și mențină spiritul pozitiv.

Întrebată ce sfat ar da cuiva care s-ar afla în situația ei, ea a spus: „Să nu-ți pară rău pentru tine. Cel mai rău lucru pe care îl poți face este să te lamentezi, să-ți pară rău pentru tine și să te întrebi: „De ce eu? De ce? - Pentru că nu vei primi un răspuns".

„Ai toată viața în față. Să te ridici, să munci pentru ceea ce îți dorești, să ai obiective, să te ambiționezi și să nu-ți pară rău pentru tine, deși asta va fi greu, de asemenea. Dar cel puțin vei fi mai fericit în acest mod", a mai spus tânăra.