MENIU

Nunta anului la Hollywood! Doi dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți actori și-au unit destinele

Actorii americani Jennifer Aniston și Justin Theroux, logodiți din august 2012, s-au căsătorit într-o ceremonie-surpriză, organizată miercuri seara, la reședința lor din Bel Air, de lângă Los Angeles, anunță joi presa americană.

Artista le spusese celor peste 70 de invitați că vor participa la o petrecere cu ocazia zilei de naștere a cineastului, care împlinește 44 de ani la 10 august, așa încât toți au fost (plăcut) impresionați când au aflat că prietenii lor au decis (în sfârșit, ar spune unii) să-și unească oficial destinele.

Evenimentul a avut loc în aer liber, după cum se poate vedea în fotografiile publicate de portalul TMZ. Fotografii acestei publicații au reușit să obțină și imagini ale unui preot care venea la luxoasa proprietate, precum și ale unui tort ornat cu două păpuși (un el și o ea), conform tradiției de nuntă.

Au fost de față la aceste momente deosebite, printre alții, actrița Lisa Kudrow, prietenă a miresei, cu care a jucat în celebrul serial 'Friends', precum și actorul Jason Bateman, cântăreața Sia, actrița Chelsea Handler, cuplul format din actorii John Krasinski și Emily Blunt, prezentatoarea Ellen DeGeneres, designerul de bijuterii Jennifer Meyer și fotograful Terry Richardson.

Jennifer Aniston are 46 de ani și l-a cunoscut pe proaspătul ei soț în timpul filmărilor pentru 'Tropic Thunder', în Hawaii, în 2008. Idila lor a început însă mai târziu, în 2011, pe când lucrau împreună la o altă peliculă, comedia 'Wanderlust'.

Frumoasa actriță blondă cu ochi albaștri a fost căsătorită timp de cinci ani cu un coleg de breaslă renumit și el nu numai pentru talentul artistic, ci și pentru aspectul său, Brad Pitt. Deși păreau a forma una dintre cele mai solide familii de la Hollywood, relația lor s-a destrămat după ce el s-a îndrăgostit de Angelina Jolie.

Justin Theroux a avut o legătură de lungă durată cu stilista Heidi Bivens, de care s-a despărțit în 2011.