MENIU

"Nu te-am vrut niciodată". Scrisoarea unei fiice vitrege

Candice Curry, mama in varsta de 39 de ani unei tinere de 14 ani din New York, SUA, a postat pe o retea de socializare o scrisoare dedicata mamei vitrege a fiicei sale.

Scrisoarea a devenit in scurt timp virala, fiind o adevarata lectie de viata. Citeste mai jos randurile pe care Candice le-a scris pentru femeia in varsta de 29 de ani care s-a casatorit cu sotul ei, scrie Feminis.ro.

"Nu te-am vrut niciodata aici. Pur si simplu nu ai facut parte din planul meu. Am crescut visand la o familie in care tu nu aveai ce cauta. Niciodata nu am vrut ajutorul unei femei pentru a-mi creste copilul. Totusi, ma indoiesc ca ai planuit sa fii mama unui copil caruia nu tu i-ai dat viata.

Cand te-am vazut pentru prima data am constatat ca nu esti deloc asa cum credeam. Ba chiar am fost putin geloasa. Trebuia sa fii hidoasa, insa nu erai. Erai pur si simplu naucitor de frumoasa. Trebuia sa fii rautacioasa, insa erai tanara si draguta.

Planurile mele au fost date rapid peste cap. Mi-ai acceptat fiica inca de la inceput si ii iubesti neconditionat atat pe ea, cat si pe tatal ei si asta este un adevarat dar pentru noi. Ai inclus-o pe fiica mea in toate planurile tale si o faci sa se simta iubita si acceptata. Pui relatia sa cu tatal ei mai presus decat o pui pe a ta cu el si numai o femeie curajoasa stie sa faca acest lucru cu atata gratie. "

 

Mai multe articole despre:
scrisoare fiică mamă vitregă