MENIU

Nu merită să i se spună mamă! Acest monstru a pus la cale violul fiicei ei. Motivul e halucinant

Deoarece ea nu mai putea avea copii, o femeie din Marea Britanie a pus la cale violarea sistematică a propriei fiice în vârstă de 12 ani, în speranța că va rămâne însărcinată și îi va lua copilul.

Curtea Supremă din orașul Warwik a condamnat-o pe femeia care a supus-o pe fiica ei la astfel de acte abominabile la șase ani de închisoare, iar partenerul acesteia a primit 18 ani de închisoare, după ce a recunoscut că este vinovat de violarea unui minor.

Cei doi, cu vârsta de aproximativ 30 de ani, s-au cunoscut on line și au conspirat împreună, așteptând ca fata să fie în perioada fertilă la data la care violurile au avut loc.  

Individa, care suferise o operație de sterilizare, a aflat că procedura este ireversibilă, așa că s-a gândit că fiica ei dintr-o relație anterioară ar fi potrivită ca mamă-surogat.

Copilul născut în urma violurilor repetate a fost luat în grija autorităților, iar victima primește îngrijiri de specialitate.  

Situația a fost dată în vileag după ce sarcina fetei a devenit evidentă, iar profesorii au intervenit făcând cercetări. Identitatea celor doi nu a fost făcută publică, pentru a o proteja pe victimă.