MENIU

Noua energie magică, accelerată din 3 martie - Tot ce trebuie să știi ca să primești schimbările din viața ta 

Noua energie magică, accelerată din 3 martie - Tot ce trebuie să știi ca să primești schimbările din viața ta 

Atenție, urmează schimbări magice în viața fiecăruia dintre noi! Vineri, 3 martie, este a treia zi, din a treia luna a anului. O zi puternică din punct de vedere numerologic și energetic. 

Energia cifrei 3
Pentru a înțelege mai bine magia cifrei 3, ia în calcul următoarele "coincidențe". Trăim într-o lume tridimensională, pe a treia planetă de la soare și toată viață noastră are trei elemente principale: început, mijloc și final, naștere, viață, moarte.
Nu e de mirare atunci că ziua de 3 martie este una de o însemnătate numerologică puternică. Așa cum spuneam, va fi ziua 3 din luna 3. Se activează astfel un cod puternic al creativității, al abilității de exprimare, de creare și manifestare.
Energia acestei zile ne ajută să reflectăm la povestea vieții noastre pentru a ne asigura că scriem ceea ce trebuie. Suntem cocreatorii acestei călătorii prin viață și, deși nu controlăm tot timpul evenimentele, putem controla modul în care ne comportăm când acestea apar și putem controla ceea ce devenim după aceste evenimente. Deci, numărul reprezintă dezvoltarea, alinierea sufletului, minții și a corpului.
03.03 (33) – Numerologie
Cifra 3 reprezintă, din punct de vedere numerologic, cărămidă. Cea care ajută la construirea a ceea ce vrem noi să construim în viață. Numărul 3 reprezintă vocea sinelui interior, cel care deține adevărul absolut despre noi înșine, cel care ne ghidează și care ne arată direcția corectă.
Numărul 3 este numărul expresiei. În luna martie, ești mai deschis comunicării. Fii atent la ceea ce exprimi, ascultă ce spun oamenii. Urmărește tonul vocii, evita cuvintele care judecă sau care sunt agresive, fii atent la limbajul trupului.
Numărul 33 este o expansiune a numărului 3. Numărul 33 aparține liderilor spirituali și poartă mesaje despre unitate, conectivitate, iubire necondiționată. Vibrația numărului 33 are o puternică energie a vindecării și descrie dorința de a te transformă cu ajutorul iubirii, acceptării, echilibrului și armoniei.
Martie 2023 – Schimbări de energie
Martie este una dintre cele mai schimbătoare luni din an. Au loc puternice schimbări de energie. Te poți simți tras și împins în toate direcțiile. Luna martie poate fi, însă, o luna plină de surprize. Fii deschis și mergi cu valul. Încearcă să nu te stresezi și să iei lucrurile așa cum vin.
Luna este cu atât mai specială cu cât există și ziua de 3 martie. În aceste zile suntem încurajați să spunem adevărul, să creăm echilibru între minte, corp și suflet.  Folosește-te de energia aceste luni pentru a te dezvoltă. Ridică frecvența energiei inimii, a sufletului și a minții. Stai în echilibru, meditează mai des, odihnește-te pentru a te reîncarcă energetic.
Sursa: sfatulparintilor.ro