MENIU

Noroc extraordinar: un bărbat a câştigat la loterie un milion de dolari cu o bancnotă găsită pe jos! Ce și-a propus să facă cu banii

Noroc extraordinar: un bărbat a câştigat la loterie un milion de dolari cu o bancnotă găsită pe jos! Ce și-a propus să facă cu banii

Norcul ți se poate schimbat peste noapte. A dovedit-o din plin un tâmplar din Banner Elk, Carolina de Nord, care a câştigat un milion de dolari la loterie. Bărbatul a cumpărat biletul răzuibil după ce a găsit o bancnotă de 20 de dolari în parcarea unui magazin. Nici nu-și imagina însă că soarta sa se va schimba brusc. 

„De fapt, nu aveau biletul pe care îl căutam, aşa că l-am cumpărat pe acela în schimb”, a povestit Jerry Hicks.

El şi-a revendicat premiul vineri la sediul central al North Carolina Education Lottery. Bărbatul a ales să primească premiul sub forma unei sume forfetare de 600.000 de dolari în loc de o rentă viageră pe o perioadă de 20 de ani.

După plata impozitelor, Hicks a primit acasă 429.007 dolari, potrivit loteriei.

Bărbatul a declarat că intenţionează să folosească banii pentru a-şi ajuta copiii şi pentru a se pensiona după 56 de ani ca tâmplar.

Dar înainte de asta, Hicks vrea să se bucure de câştigul său. „Vom merge direct la Golden Corral şi vom mânca tot ce au”, a spus el.

Mai multe articole despre:
loterie castig loterie dolari bancnota