MENIU

Noi dezvăluiri despre ancheta în cazul morţii legendarului BB King

<p>BB King </p>

Poliția din Las Vegas a informat marți că nu a deschis nicio anchetă pentru omucidere, după aproape două săptămâni de la moartea legendarului bluesman B.B. King, dezmințind afirmațiile procurorului statului Nevada, relatează AFP.

John Fudenberg, procurorul comitatului Clark (Nevada) informase pe Twitter că va fi practicată o nouă autopsie în vederea unei anchete pentru omucidere privind moartea lui B.B. King. "Rezultat: 6-8 săptămâni min. anchetă pentru omucidere@LVMPD", a scris el pe Twitter menționând poliția din Las Vegas (LVMPD).

Potrivit site-ului eonline.com, două dintre fiicele legendarului chitarist de jazz care a murit la 89 de ani la 14 mai în Las Vegas — Karen Williams și Patty King — au afirmat că tatăl lor a fost otrăvit de managerul acestuia, Laverne Toney, și de asistentul său personal.

Dar poliția din Las Vegas a informat marți, într-un comunicat, că până ce procurorul comitatul Clark nu va determina că moartea lui King nu a fost provocată de cauze naturale, poliția din Las Vegas "nu va lansa nicio anchetă".

Mai multe articole despre:
moarte poliţie anchetă BB King