MENIU

Isterie în Anglia după vestea reformării OASIS. Lanțuri hoteliere, acuzate că au triplat prețurile în zilele concertelor

Vestea reformării legendarei trupe OASIS a stârnit o adevărată isterie națională în Marea Britanie. Presa locală a anunțat că se vor vinde 1 milion de bilete pentru concertele din Marea Britanie, cererea fiind de cel puțin 4 ori mai mare. În orașul natal Manchester a izbucnit și un scandal, după ce un lanț hotelier a fost acuzat că a blocat rezervările pentru zilele în care au loc concerte, iar apoi le-a repus la vânzare la preț triplu.

Biletele pentru concerte Oasis ar urma să se pună în vânzare de vineri. Estimarea este că vor fi puțin peste 1 milion de tichete și că sunt cel puțin 4 milioane de dorit

Interesul uriaș a făcut ca oamenii să își rezerve hoteluri în orașele unde vor avea loc concertele sau în apropiere, iar de acest lucru se pare că s-a grăbit să profite industria ospitalității.

În Manchester, orașul natal al fraților Gallagher, o compania hotelieră este acuzată că a blocat bookingul din perioada concertelor, pentru ca apoi să le repună în vânzare, dar la prețuri de 3 ori mai mari.

Un oficial al administrației locale din Manchester a îndemnat Maldron Hotels \"\"să procedeze corect\"\" după ce a primit numeroase plângeri. 


Mai multi clienți nemulțumiți au postat capturi de ecran ale unui e-mail prin care li se transmite că \"\"din cauza unei erori tehnice, aţi primit confirmarea pentru o rezervare care nu s-a realizat cu succes\"\", scrie LadBible. 

Compania a confirmat blocarea bookingului, dar a invocat o „eroare tehnică”, provocată tocmai de supraaglomerare. De asemenea, a confirmat că după remedierea "erorii", prețurile biletelor au crescut.
Un alt mare lanţ hotelier, Travelodge, are disponibile camere, pentru datele concertelor Oasis, la preţuri pornind de la 190 de lire sterline, în condițiile în care, la o săptămână după, prețurile sunt la jumătate. Premier Inn, cel mai important brand hotelier britanic, are camere disponibile în Manchester doar la aeroportul din oraş în serile în care sunt programate concertele trupei Oasis.
Trupa Oasis va concerta în Heaton Park din Manchester pe 11, 12, 19 şi 20 iulie 2025.

 

Mai multe articole despre:
Oasis bilete concerte preturi