MENIU

Nativul din horoscop care este avocatul diavolului. Nimeni nu se pune cu el!

Nativul din horoscop care este avocatul diavolului

Este un personaj rupt din legende și parcă făurit cu unele dintre cele mai temute atribute. Există un nativ în horoscop care ar putea cu ușurință să primească titulatura de avocatul diavolului. 

Personalitatea lui este guvernată de îndoială, polemică și circumspecție. Se întreabă de două ori înainte să ofere un răspuns și vede întotdeauna și partea ascunsă și neplăcută a unei situații.

De vreme ce simbolul pentru Taur este animalul cu același nume - unul dintre cele mai încăpățânate, mai ferme animale - are sens de ce este unul dintre cele mai încăpățânate semne astrologice. Taurul este persistent și hotărât. De multe ori trebuie să ia singur decizii, să nu fie influențat de alții. Taurul ia decizii cu prudență, asigurându-se adesea că totul va fi stabil și extrem de sigur, înainte de a-și lua un angajament, de orice fel.

Aceste trăsături de caracter sunt grozave, într-un fel, doar dacă sunt folosite într-un mod pozitiv. Taurul, sau Avocatul Diavolului al horoscopului are aproape tot timpul o atitudine neîngrezătoare și ce contrazice în permanență, mai că îi face plăcere să facă acest lucru, scrie divahair.ro. Totodată, ironia dusă la extrem îl face să fie agasant și chiar oferă impresia celorlalți că îi flituiește. Însă, una peste alta, scopul său este acela de a reflecta detalii care ar putea produce efecte negative, într-o anumită situație.

Doar dacă natura încăpățânată a Taurului începe să-l împiedice din a face ceva ar putea dori să facă o schimbare majoră în atitudine.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop taur