MENIU

Musafir surpriză la Cristi Borcea în închisoare. A venit deghizată la Poarta Albă!

Cristi Borcea
Musafir surpriză la Cristi Borcea în închisoare. A venit deghizată la Poarta Albă!

Intoarsa de o saptamana din America, Valentina Pelinel l-a vizitat, joi, pe Cristi Borcea, la inchisoare. Pentru a ajunge in timpul orelor de vizita, soferul fostului manechin a facut slalom pe autostrada, circuland cu o viteza de peste 200 km/h.

Ani la rand au fost o prezenta discreta in showbiz, insa vestea ca divorteaza dupa sase ani de mariaj a scos la iveala secrete bine ascunse de Valentina Pelinel si Cristian Boureanu, scrie Cancan.ro. 

Pe langa faptul ca nu mai formeaza un cuplu inca de la inceputul acestui an, dar si ca au grave probleme financiare, au circulat si nenumarate zvonuri, nedovedite pana in acest moment, despre o eventuala infidelitate a fostului manechin de talie internationala, care ar fi avut o legatura mai mult decat amicala cu Cristi Borcea. Pe atunci, nici fostul presedinte al clubului Dinamo si nici sotia lui Cristian Boureanu nu au dorit sa faca niciun fel de comentariu pe marginea acestui subiect.

Desi a sustinut clar si raspicat ca nu stie ce se afla la Poarta Alba, joi, vedeta a fost fotografiata de paparazzii CANCAN.ro  intr-o cursa nebuna, alaturi de soferul sau, pe Autostrada Soarelui.