MENIU

Motivul pentru care o tânără nu a fost lăsată să călătorească cu avionul. Ce i-a spus stewardesa

O tânără din Statele Unite ale Americii a avut parte de o experienţă neplăcută atunci când a vrut să călătorească cu avionul.

Maggie McMuffin trebuia să zboare cu un avion al companiei aeriene JetBlue, din Boston către Seattle. Şi-a cumpărat bilet, însă atunci când a vrut să urce în aeronavă a avut parte de o surpriză. O stewardesă a întâmpinat-o şi i-a spus că nu are voie să călătorească din cauză că este "îmbrăcată necorespunzător". Concret, şortul ei era prea scurt.

Tânăra nu a avut încotro, aşa că a renunţat la zborul respectiv. Ulterior, o prietenă a sa, Molly, a relatat totul pe Facebook, unde a postat şi o fotografie în care se vede ţinuta pe care Maggie o purta în momentul respectiv.

"Maggie este dansatoare şi este prietena mea. Aşa era îmbrăcată săptămâna trecută, când cei de la JetBlue i-au spus că este îmbrăcată necorespunzător şi nu are voie să zboare din Boston spre Seattle, deşi plătise pentru asta. Maggie zburase din Boston către New York, de asemenea, cu JetBlue - dar nu a avut nicio problemă cu hainele", a povestit Molly.

"Nu i s-a oferit nicio explicaţie în afară de faptul că pilotul a spus că din cauza hainelor nu va putea urca la bordul avionului. O stewardesă a întrebat-o dacă nu are altceva la ea pentru a se schimba şi că dacă nu are, îi vor rezerva un loc într-o altă cursă. Maggie a sfârşit prin a se duce la un alt terminal pentru a-şi cumpăra o pereche de pantaloni de pijama care să o 'acopere corespunzător'", a adăugat aceasta.

Aşadar, după ce şi-a schimbat pantalonii scurţi, Maggie a putut să urce în avion şi să-şi continue călătorie. Totuşi, ulterior, compania aeriană şi-a cerut scuze pentru incident.