MENIU

Motivul pentru care Andreea Marin a ajuns la al treilea divorţ

<p>Andreea Marin</p>

Andreea Marin a ajuns la al treilea divorţ. Iată o serie de motive pentru care fosta zână a ajuns să facă acest pas. 

1. Andreea Marin s-a implicat, poate prea mult, în viaţa profesională a soţului. Ea s-a ocupat de decorarea şi amenajarea cabinetului de fizioterapie pe care medicul turc l-a deschis în zona Primăverii din Capitală. Se vorbeşte că tot ea l-a convins să-şi lase barbă, pentru a părea mai matur şi că i-a devenit consilier vestimentar pentru apariţiile publice.  

2. Tuncay Öztürk a dezvoltat, în timp, o relaţie suspect de apropiată cu asistenta lui de la cabinet, Sandra (25 de ani). Au fost surprinşi împreună la cumpărături, în maşină, ba chiar sexoasa blondă devenise şoferul medicului când acesta a rămas fără permis. Mai mult, ieri, Sandra a fost cea care “l-a păzit” de presă pe Tuncay. Contactată de Click!, blonda ne-a spus: “Nu vreau să vorbesc despre aceste lucruri, eu sunt la clinică, iar domnul Tuncay este cu pacienţii, în consultaţii. Nu pot să vorbesc despre lucruri care nu ţin de profesia mea”.
 

3. Diferenţa de vârstă de 11 ani este posibil să-şi fi spus cuvântul în cuplu. Andreea Marin are 41 de ani şi se afla la al treilea mariaj, iar tinerelul turc, acum în vârstă de 30 de ani, a avut doar 27 de ani când a intrat în relaţia cu Andreea.

Mai multe pe click.ro.

Mai multe articole despre:
divorţ Andreea Marin