MENIU

Monica Bârlădeanu se căsătorește astăzi. Cine este alesul: nunta anului în showbiz

Monica Bârlădeanu se căsătorește astăzi. Cine este alesul: nunta anului în showbiz/ Captură Instagram

Monica Bîrlădeau și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc astăzi! Evenimentul a fost pregătit în mare secret, iar cei doi sunt gata să își unească destinele. Nunta va avea loc în Snagov, departe de ochii curioșilor. Nu mai e un secret că actrița are o relație cu medicul Valeriu Gheorghiță de mai bine de un an, însă cei doi au încercat să păstreze discreția cât mai mult. 

Se anunță mare petrecere în Snagov! Deși Monica Bîrlădeanu și colonelul SRI au apărut foarte rar împreună, povestea de dragoste dintre cei doi pare că funcționează de minune, motiv pentru care este momentul ca aceștia să spună marele „DA”.

Admiratorii fideli ai Monicăi au observat că, de ceva vreme, actrița se afișează cu un inel din aur alb, cu diamante. Accesoriul a apărut pe degetul actriței la începutul acestui an, iar de atunci nu a mai fost dat jos. Cu toate că întrebată de mai multe ori dacă inelul respectiv este primit de la Valeriu Gheorghiță, actrița a evitat răspunsul.

Cert este că inelul respectiv reprezintă un obiect important pentru Monica. Așa cum au fost și precedentele, pentru că actrița a mai fost cerută de soție de cel puțin două ori. În 2018, ea mărturisea că a plâns când a primit primul inel de logodnă.

Zvonurile referitoare la un posibil mariaj dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au amplificat încă de vara trecută.

Rămâne de văzut cine a participat la nuntă și cine sunt nașii cuplului.