MENIU

Mihaela Bilic, confesiuni despre viața personală: „Planurile mi-au fost date peste cap când a venit vorba de copii”

Mihaela Bilic, una dintre cele mai respectate voci din domeniul nutriției din România, este cunoscută publicului larg pentru sfaturile sale despre alimentație și stil de viață sănătos. Cu toate acestea, detaliile despre viața ei personală rămân în mare parte necunoscute. În vârstă de 54 de ani, Bilic a vorbit deschis, cu ceva timp în urmă, despre regretul de a nu avea copii și despre impactul acestui aspect asupra vieții sale.

Ce a mărturisit Mihaela Bilic

Deși este un medic apreciat și o figură constantă la televizor, Mihaela Bilic nu a avut până acum o familie tradițională. A fost căsătorită timp de 13 ani cu medicul Constantin Stan, însă cei doi nu au avut copii împreună. După divorț, Stan s-a recăsătorit cu jurnalista Andreea Berecleanu, în timp ce Bilic a decis să nu-și mai refacă viața în aceeași formă. Lipsa unui copil a devenit, așa cum spune ea, „marele regret” al existenței sale.

„Din afară, viața mea părea perfectă. Eram într-o relație de peste zece ani, aveam o carieră și părea că totul este așa cum trebuie să fie. Singurul lucru la care Universul s-a opus, și pot să spun că mi-a dat planurile peste cap, a fost copilul. Îmi amintesc că, imediat după ce am terminat facultatea, mi-am cumpărat o casetă video cu exerciții pentru gravide, deși nu eram însărcinată. Am bifat tot ce trebuia, dar cu partea asta, lucrurile nu s-au aliniat,” a dezvăluit Mihaela Bilic în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Mihaela Bilic despre iubire și echilibrul interior

Deși în prezent nu este implicată într-o relație, Mihaela Bilic nu exclude posibilitatea de a găsi, la un moment dat, o persoană cu care să împărtășească viața. Totuși, ea a reflectat profund asupra ideii de iubire și echilibru personal, concluzionând că împlinirea vine în primul rând din propria persoană.

„Am descoperit destul de târziu că echilibrul și împlinirea nu le găsești în relații, ci în tine. Intri într-o relație știind cine ești și ce vrei. Relația ar trebui să fie un plus, nu sursa principală a fericirii tale,” a explicat ea într-un interviu pentru revista Viva.

Bilic a adăugat că, în ciuda faptului că se simte împlinită de una singură, nu închide ușa unei eventuale relații.